Vakars prasīgākajiem alus baudītājiem un gardēžiem! Pieci dažādi alus stili un īpaši katrai garšai radītas piecu kārtu vakariņas Valmiermuižas alus virtuvē 3. maijā plkst. 19.00 kopā ar diplomētiem alus someljē Aigaru Ruņģi un Uldi Līci un radošo pavāru Dzintaru Kristovski.

Kur alus virtuve, tur katram alum īpaši pieskaņots ēdiens, ļaujot garšai ar garšu rotāties. Gardēžu vakariņās aicinām izbaudīt piecas alus garšas kopā ar īpaši šīm vakariņām radītiem un alus garšām pieskaņotiem ēdieniem, kas gatavoti no vietējiem sezonālajiem Latvijas produktiem, dabā sakņoti un radošumā loloti.

Aigars Ruņģis ir Valmiermuižas alus darītavas saimnieks un diplomēts alzinis jeb alus someljē, kurš par savu sirdslietu jau 14 gadus sauc atgriezt alu uz svētku galda, brūvējot arvien bagātākas alus garšas. Saimnieks gardēžu vakariņās stāstīs par dažādiem alus stiliem un katras pasniegtās alus garšas radīšanas un baudīšanas stāstu.

Stāstiem pievienosies arī Uldis Līcis, kurš pats sevi dēvē par alus entuziastu, bet diplomos rakstīts – alus someljē un pirmais Latvijas alus someljē čempionāta uzvarētājs.

Dzintars Kristovskis ir radošais šefpavārs restorānā „Barents”, kas meklē, eksperimentē un rada jaunas alus un ēdienu saderības. Šajā kopīgajā atkalredzēšanās Dzintars būs radījis jaunus ēdienus, kas būs īpaši pieskaņoti katrai tumšā alus garšai.

Gardēžu vakariņas „Alus garšu precināšana” 1 personai 79,00 EUR. Cenā iekļautas Valmiermuižas alus garšas un piecu kārtu maltīte.

Iegādājies e-tirgotavā vai Valmiermuižas alus tirgotavā, Valmiermuižas alus virtuvē un Valmiermuižas alus vēstniecībās Rīgā (Aristida Briāna ielā un Āgenskalna tirgū).