6. martā plkst. 19.30 VALMIERMUIŽAS ALUS VĒSTNIECĪBĀ ARISTIDA BRIĀNA IELĀ aicina uz meistarklasi „Alus un desertu saderība”, kurā izbaudīsim aizraujošus stāstus par alus un saldēdienu garšu kombinācijām un degustēsim pilnmutīgus brūvējumus kopā ar rūpīgi izmeklētām uzkodām no pilsētrestorāna „Lapsas māja”.
Meistarklasi vadīs Uldis Līcis, kurš pats sevi dēvē par alus entuziastu, bet diplomos rakstīts – alus someljē un divkārtējs Latvijas alus someljē čempionāta uzvarētājs.
Kā savienot šķietami nesavienajamās garšu kombinācijas? Alus un saldēdieni var radīt brīnišķīgas garšu saspēles. Tieši kādas, to Uldis izstāstīs, parādīs un kopā izgaršosiet meistarklasē.
- Skābais eils kopā ar kūku „Napoleons”.
- Valmiermuižas tumšais medalus „Namejs” kopā ar medus kūku.
- Valmiermuižas Klostera alus kopā ar vaniļas kūciņu.
- Valmiermuižas imperiālais stauts saderībā ar šokolādes trifeļu kūciņu.
- Valmiermuižas Baltijas porteris kopā ar kūku „Cielaviņa”.
- Meistarklases norises vieta: Valmiermuižas alus vēstniecībā Rīgā, Aristida Briāna ielā 9a.
- Maksa par meistarklasi: 40,00 EUR personai
- Jautājumu gadījumā, sazināties: +371 28656111 vai riga@valmiermuiza.lv.