Valmiermuiža būs skaists galamērķis ziemīgām brīvdienām un nesteidzīgām Latvijas garšu vēlajām brokastīm Valmiermuižas alus virtuvē kopā ar ģimeni un draugiem.
Piedāvājumā saimes galds, klāts ar siltiem brokastu ēdieniem, dažādu veidu salātiem un aukstām uzkodām, pašu ceptu alus maizi un gardiem saldēdieniem, lai izvēlētos to, ko kārojas. Degustācija Valmiermuižas alus darītavas brūvējumiem, Latvijas zāļu tēja un Valmiermuižas dziļurbuma ūdens.
Valmiermuižas alus virtuves krodzinieki maltītei pieskaņos Valmiermuižā brūvētās garšas, kas priecēs gan lielus, gan mazus ciemiņus.
Latvijas garšu vēlās brokastis 1 personai:
pieaugušajiem – 20 EUR;
bērniem no 6 līdz 12 gadu vecumam – 9 EUR.
Rezervāciju pieteikšana: +371 28664424 vai alusvirtuve@valmiermuiza.lv. Pēdējo rezervāciju pieņemam sestdienā līdz plkst. 15.30.
Vēlās brokastis iesakām apvienot ar pastaigu svaigā gaisā Valmiermuižas parkā, Valmiermuižas staļļa apciemojumu un zirgu izjādēm (+371 26562703), viesošanos Valmiermuižas alus darītavā (+371 20264269). Kā arī ciemošanos tirgotavā, kur rodi pilnmutīgus brūvējumus un pieskaņotus našķus savam svētku galdam.
Piedāvājumā saimes galds, klāts ar siltiem brokastu ēdieniem, dažādu veidu salātiem un aukstām uzkodām, pašu ceptu alus maizi un gardiem saldēdieniem, lai izvēlētos to, ko kārojas. Degustācija Valmiermuižas alus darītavas brūvējumiem, Latvijas zāļu tēja un Valmiermuižas dziļurbuma ūdens.
Valmiermuižas alus virtuves krodzinieki maltītei pieskaņos Valmiermuižā brūvētās garšas, kas priecēs gan lielus, gan mazus ciemiņus.
Latvijas garšu vēlās brokastis 1 personai:
pieaugušajiem – 20 EUR;
bērniem no 6 līdz 12 gadu vecumam – 9 EUR.
Rezervāciju pieteikšana: +371 28664424 vai alusvirtuve@valmiermuiza.lv. Pēdējo rezervāciju pieņemam sestdienā līdz plkst. 15.30.
Vēlās brokastis iesakām apvienot ar pastaigu svaigā gaisā Valmiermuižas parkā, Valmiermuižas staļļa apciemojumu un zirgu izjādēm (+371 26562703), viesošanos Valmiermuižas alus darītavā (+371 20264269). Kā arī ciemošanos tirgotavā, kur rodi pilnmutīgus brūvējumus un pieskaņotus našķus savam svētku galdam.