Akustika
Senajā Valmieras pasta ēkā savu mājvietu radis restorāns „Akustika”. Viesmīlīga vieta, kur satiekas māksla, gards ēdiens un Valmiermuižas alus.
Restorāna šefpavārs Artūrs Taškāns Valmiermuižas gaišajam alum piemeklējis šādus saderīgus ēdienus:
- liellopa tartars ar grūbām, kartupeļu kraukšķi un marinētu redīsu;
- bao ar buļļa vaigiem, marinētiem sīpoliem un lazdu riekstiem;
- grilēta pīles krūtiņa ar marinētu kolrābi, marinētiem citroniem un puķkāposta biezeni.
Artūrs Taškāns: „Mani uzrunā garšās tīri un svaigi ēdieni. Un tādam ir jābūt arī pieskaņotam dzērienam. Akustikas vasaras ēdienkarti lieliski papildina Valmiermuižas alus, kuru izvēlējos pieskaņot šiem ēdieniem.”