Aicinām uz otro šīs vasaras mūzikas vakaru Valmiermuižā, kurā varēsi piedzīvot grupas „Kautkaili” dzīvās mūzikas koncertu Valmiermuižas alus dārzā.

„Kautkaili” pamatā ir eksperimenti ar nostalģiju mūzikā, sakausējot latviešu deviņdesmito gadu alternatīvo popmūziku ar pasaulīgu soulmūziku, izmantojot mūsdienīgus skaņu slāņus. Grupas dimants ir dziedātāja – dziesmu autore Kristīne Pāže, kuras samtainā balss un inteliģentās melodijas ieved vēl neiepazītā jūtu pasaulē.

2023. gada novembrī grupa laida klajā savu debijas albumu „Personas kods”, kas ieguvis „Zelta Mikrofona” nomināciju kategorijā „Gada popmūzikas albums”. „Personas kods” ir pašterapeitisks attiecību albums – retrospektīvi pieredzes stāsti par sevi, līdzcilvēkiem un mūsu, reizēm, sarežģīto latviešu dabu. Tā ir vienvirziena biļete ceļojumā tuvāk sev pašam. Viena no albuma dziesmām – „Ļauj man” – jau iekarojusi Latvijas radiostaciju viļņus, ieguvusi „Zelta mikrofona” nomināciju „Gada dziesma” un šī gada sākumā noritējušās „Muzikālās bankas” skatītāju balsojumā ieguva 7. vietu.

Solās būt brīnišķīgs un muzikāli piepildīts vakars. Tu parūpējies par draugu kompāniju, mūsu krodzinieki parūpēsies par pilnmutīgiem brūvējumiem un gardām uzkodām, savukārt „Kautkaili” – par neizmirstamu muzikālo piedzīvojumu.

Dalība bez maksas.

Galdiņu rezervācijai sazinies: +371 28664424 vai alusvirtuve@valmiermuiza.lv

Pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts. Iegūtie foto un video materiāli var tikt izmantoti organizatora un pasākuma publicitātes aktivitātēm.

Mūzikas vakaru rīko Valmiermuižas kultūras biedrība ar Valmiermuižas alus darītavas atbalstu.