Svinēsim pavasara atnākšanu Lielās dienas noskaņās! Trīs dažādi alus stili un īpaši katrai garšai radītas trīs kārtu vakariņas Valmiermuižā 21. martā plkst. 19.00 kopā ar diplomētu alus someljē Atis Eversu un Valmiermuižas alus virtuves šefpavāru Nauri Pētersonu.

Kur latviešu godi, tur alus goda vietā. Kur alus virtuve, tur katram alum īpaši pieskaņots ēdiens, ļaujot garšai ar garšu rotāties. Alus un ēdienu saderībās stāstā aicinām izbaudīt trīs dažādus alus stilus kopā ar īpaši šīm vakariņām radītiem un alus garšām pieskaņotiem ēdieniem, kas gatavoti no vietējiem sezonālajiem Latvijas produktiem. Pačukstēsim, ka galdā celsim arī divus īpašus komplimentus.

Atis Everss ir diplomēts alus someljē, kurš uzkrājis bagātīgu darba pieredzi, strādājot Valmiermuižas alus darītavā, mācoties un gūstot zināšanas daudzpusīgajā alus pasaulē. Nesen nokārtojis pārbaudījumus Vācijā, lai kļūtu par diplomētu alus someljē. Atis prot ēdienu un alu pasniegt kā skanīgu melodiju un katrai garšai rast savu stāstu un saderību.

Nauris Pētersons ir šefpavārs Valmiermuižas alus virtuvē, kurš pieredzi guvis un mīlestību pret ēdiena gatavošanu izkopis vairākos izslavētos restorānos Latvijā, un reiz Valmiermuižā jau strādājis virtuves komandā. Tagad Nauris ar bagātu pieredzi un radošu piegājienu atgriezies ar pilnu jaudu Valmiermuižas alus virtuvē, galdā ceļot jaunas garšas, kas rūpīgi pieskaņotas pilnmutīgajam alum. Alus un ēdienu saderības stāstā Nauris būs radījis jaunus ēdienus, kas būs īpaši pieskaņoti katrai alus garšai.

Vakariņas „Alus un ēdienu saderības stāsts” 1 personai 59,00 EUR. Cenā iekļautas Valmiermuižas alus garšas un trīs kārtu maltīte. Ja vēlies pirms vakariņām pieteikt ekskursiju alus darītavā, sazinies +371 20264269 vai degustacijas@valmiermuiza.lv. Ekskursijas cena – 10,00 EUR personai.

IEGĀDĀTIES!