Aicinām uz trešo šīs vasaras mūzikas vakaru Valmiermuižā, kurā varēsi piedzīvot divu grupu – Age of Stones” un Ghettozloba muzikālo sniegumu Valmiermuižas alus dārzā.

Garāžas rock’n’roll grupa Age of Stones” radusies Valmierā, apvienojoties četriem jauniešiem, kuriem bijis kopīgs hobijs – mūzika. Tās dalībnieki ir Niks Jaunzems un Valts Jakubovičs, kuri grupā gan dzied, gan spēlē ģitāru, basģitārists Jurģis Priedītis un Artis Ābele pie bungām. Noslēpums, kā saglabāt grupas sparu gadu laikā, ir pavisam vienkāršs – dalībnieki ir draugi no bērnības. Lai arī oficiāli apvienība dibināta 2001. gadā, tās dalībnieki muzicējuši kopā jau skolas laikā. Grupas diskogrāfija: Sapņojiet” (2006); Goin’out (2007), Slaido Blondīņu Cirks” (2010), Sāls un pipari” (2018). 

Arī apvienība Ghettozloba radusies Valmierā 2002. gadā, sanākot kopā četriem draugiem un skolasbiedriem. Grupas sastāvs gan laika gaitā ir mainījies un līdz ar to arī muzikālais skanējums. Lai arī apvienības daiļradē joprojām liela loma ir melodiskumam, kopējā noskaņa kļuvusi asāka un smagnējāka. Grupas Ghettozloba” sastāvs: Vilnis Bekmanis (balss), Artis Leinišs (bass), Jānis Zvīnis (ģitāra), Mārtiņš Kokars (bungas). 

Solās būt brīnišķīgs un muzikāli piepildīts vakars. Tu parūpējies par draugu kompāniju, mūsu krodzinieki parūpēsies par pilnmutīgiem brūvējumiem un gardām uzkodām, savukārt Age of Stones” un Ghettozloba – par neizmirstamu muzikālo piedzīvojumu. 

Dalība bez maksas.

Galdiņu rezervācijai sazinies: +371 28664424 vai alusvirtuve@valmiermuiza.lv

Pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts. Iegūtie foto un video materiāli var tikt izmantoti organizatora un pasākuma publicitātes aktivitātēm.

Mūzikas vakaru rīko Valmiermuižas kultūras biedrība ar Valmiermuižas alus darītavas atbalstu.

June 28, 2024